Rakstīšu latviski.Es nejauši biju reģistrējies vienu komandu Kanādā ☺,un tur uzreiz palīdzēja man kā jaunajam gan maiņas pareizi salikt gan taktiku gan visu pārējo lai tikai Kanādas komanda būtu spēcīgāka-tāpēc jau Kanāda grābj tik daudz medaļas!Žēl ka Latvijā nepalīdz saviem menedžeriem attīstīties!
Rakstīšu latviski.Es nejauši biju reģistrējies vienu komandu Kanādā ☺,un tur uzreiz palīdzēja man kā jaunajam gan maiņas pareizi salikt gan taktiku gan visu pārējo lai tikai Kanādas komanda būtu spēcīgāka-tāpēc jau Kanāda grābj tik daudz medaļas!Žēl ka Latvijā nepalīdz saviem menedžeriem attīstīties!SextonX00
SextonX написал:Rakstīšu latviski.Es nejauši biju reģistrējies vienu komandu Kanādā ☺,un tur uzreiz palīdzēja man kā jaunajam gan maiņas pareizi salikt gan taktiku gan visu pārējo lai tikai Kanādas komanda būtu spēcīgāka-tāpēc jau Kanāda grābj tik daudz medaļas!Žēl ka Latvijā nepalīdz saviem menedžeriem attīstīties!
И не только в Латвии
SextonX написал:Rakstīšu latviski.Es nejauši biju reģistrējies vienu komandu Kanādā ☺,un tur uzreiz palīdzēja man kā jaunajam gan maiņas pareizi salikt gan taktiku gan visu pārējo lai tikai Kanādas komanda būtu spēcīgāka-tāpēc jau Kanāda grābj tik daudz medaļas!Žēl ka Latvijā nepalīdz saviem menedžeriem attīstīties!